Terug

Pioneer CDJ-2000NXS2

Pioneer CDJ-2000NXS2

Nieuw in ons verhuurprogramma

De nieuwe clubstandaard

Pioneer CDJ-2000NXS2

Informeer naar de mogelijkheden

NXS 2 in kisten

De CDJ-2000NXS2 heeft alle beste functies van zijn voorganger – de CDJ-2000NXS – geërfd en zet een enorme stap voorwaarts. We hebben een groter meerkleurig touchscreen met qwertytoetsenbord en zoekfilters toegevoegd om je te helpen tracks sneller te selecteren. 2 sets van 4 Hot Cues geven je meer creatieve vrijheid, terwijl je dankzij de 96 kHz/24-bit-geluidskaart en ondersteuning voor FLAC/Apple Lossless Audio (ALAC) formaten met een hogere resolutie kunt gebruiken.

Download de rekordbox™-software of de rekordbox-app om je sets voor te bereiden, of gebruik de HID-ondersteuning om andere dj-software te gebruiken zonder control disk

Pioneer CDJ-2000NXS2 1.1

 • VERBETERD GELUIDSDESIGN

  Voor het best mogelijke clubgeluid hebben we een 96 kHz / 24-bit geluidskaart toegevoegd en de digitale signaalverwerking (DSP) en Digital Out verbeterd. De analoge ruis wordt tot een minimum door een hoogstaande 32-bits D/A-converter en een aparte analoge stroomtoevoer. Een kraakheldere audio in hoge resolutie wordt ondersteund voor FLAC, Apple Lossless Audio (ALAC), en voor MP3, WAV, AAC en AIFF.

 • GROOT AANRAAKSCHERM

  Het kleurenaanraakscherm van 7 inch biedt je een instinctieve controle van al je favoriete kenmerken. Het geeft alle info die je nodig hebt weer, inclusief Wave Zoom, Needle Countdown, Phase Meter, en nog veel meer. De Keyword Search en Track Filter-modi helpen je sneller te bladeren en nummers te selecteren, voor een optreden zonder zorgen.

 • 8 HOT CUES

  Stel in rekordbox cuepunten in en personaliseer hun kleuren. Met twee rijen van vier kleurgecodeerde verlichte Hot Cues kan je vooraf ingestelde cuepunten met één vingertik activeren.

 • PERFECT OP DE BEAT

  Quantize klikt cues en loops vast aan de rekordbox-beatgrid, voor betrouwbare prestaties, elke keer opnieuw.

Pioneer CDJ-2000NXS2 3

Geplaatst op 3 maart 2016