Verhuur van Apparatuur

Voor het huren van Apparatuur bent u bij NGS-Rental aan het juiste adres.

Wij verhuren apparatuur van gerenommeerde merken zoals: Sennheiser, Yamaha, Shure, Pioneer, Soundcraft, dB-Technologies, Xilica, Master-Audio en DBX voor geluid. Voor verlichting hanteren wij merken als Avolites, Martin, Showtec, JEM, Strand, CLF, SGM, ADJ en ETC. Voor trussing en Rigging: Prolyte, Fantek, K&M, Guil, Standforce en Doughty.

 Geluid

Pioneer Nexus Set

Pioneer Nexus Set

Het assortiment geluidsapparatuur van NGS-Rental bestaat voornamelijk uit actieve luidsprekers en digitale mengtafels. De luidsprekers variëren van 10 inch top tot een compleet line-array systeem. Het voordeel van actieve luidsprekers is dat dat het zelfs voor een leek erg gemakkelijk is om goed klinkend geluid weg te zetten en aan te sluiten. Alle speakers zijn dan ook voorzien van een geavanceerde limiter om schade aan de apparatuur zoveel mogelijk te beperken. Met onze Yamaha QL mengtafels in de varianten QL1 (16 in- en 8 outputs on board, en Dante) en QL 5 (32 in- en 16 outputs on board, en Dante) hebben we alle nodige processing in huis om een van toespraak tot volledig geautomatiseerde theatervoorstelling te kunnen verzorgen. Uiteraard hebben wij ook diverse DJ-Gear in huis zoals de huidige club-standaards DJM-900 Nexus 2 en CDJ-2000 Nexus 2. Check onze verhuur prijslijst voor het complete assortiment geluidsapparatuur en de actuele verhuurprijzen.

NGS-Rental  investeert voortdurend in de nieuwste geluidsapparatuur en in de uitbreiding van haar voorraad. Hieronder een selectie van de meest recente toevoegingen.

NGS Investeert in vergroting van haar voorraad Pioneer DJ-Gear. Zo ook de Pioneer CDJ-2000 NXS2. De huidige clubstandaard.

Sennheiser MKE2 skin

Sennheiser MKE2 skin

Bij sommige producties is het niet gewenst dat de microfoon van een artiest zichtbaar is. Daarom heeft Sennheiser deze MKE 2 EW-3 GOLD uitgevoerd in een beige variant. Dit past meer bij de huidskleur van de meeste artiesten waardoor de microfoon vanaf een afstandje niet zichtbaar meer is.

Deze microfoon is ideaal voor uw theatervoorstelling of musical.

 

dB Technologies DVX D12HP en DVA S10

dB Technologies DVX D12HP en DVA S10

Met de uitbreiding van nog meer DVX D12 HP toppen en DVA S10 subs is de voorraad nu compleet om het aankomende seizoen de vraag aan te kunnen. Deze actieve luidspreker series zijn door NGS-Rental al breed ingezet met groot succes.

Licht

Met het assortiment verlichting dat NGS-Rental in huis heeft is het mogelijk ieder soort evenement te voorzien van de juiste verlichting. Of het nu een theatervoorstelling, een drive-in show of een festival is. NGS-Rental heeft hiervoor alles in huis. Gaat de voorkeur uit naar conventionele verlichting dan hebben wij nog voldoende PC, Fresnel, (Multi)PAR spots in huis. Gaat u liever over naar LED? De laatste jaren hebben wij veel geïnvesteerd in deze nieuwe techniek waardoor wij een groot aantal door ons zelf ontwikkelde mulit inzetbare fourbarren beschikbaar hebben met CLF Tri-Color ledparren. Door het Quick-lock systeem dat wij hebben verwerkt in de fourbarren is het mogelijk van een hangende fourbar binnen no-time losse vloerspots te maken met de dubbele beugels van de parren. Maar heeft u meer output nodig hebben wij ook de 44 x 10W RGBW SGM P5 in de verhuur. Het bewegend licht wordt in de tussentijd ook behoorlijk uitgebreid met LED varianten. Waaronder de Martin Rush MH2.

NGS-Rental  investeert voortdurend in de nieuwste lichtapparatuur en in de uitbreiding van haar voorraad. Hieronder een selectie van de meest recente toevoegingen.

SGM P5 Spot

SGM P5 Spot

De P-5 levert verbluffend veel en helder licht dankzij de 44 RGBW 10W LEDs met maar liefst 36.000 ANSI lumen! Met zijn 43º lens en IP65 behuizing is deze spot uitermater geschikt voor het uitlichten van een gevel of pand, maar ook voor uw beursstand of als frontlicht.

 

 

 

Martin Rush MH2

Martin Rush MH2

Rush! by Martin MH2 Wash LED-Moving Head
7 * 10W RGBW LEDs. 100% “Flicker-free” dimming (1KHz)
Electronic colorwheel effect. 20° bundel.
Powercon in/out. XLR3 en XLR5 in/out. 135W

Met een gewicht van slechts 5.7kg is deze spot zeer hanteerbaar, ontzettend snel en zeer geschikt om leuke creatieve lichtplannen mee te maken.

Trussing & Rigging

Fantek T-117 PA

Fantek T-117 PA

De rigging afdeling bestaat grotendeels uit een groot aanbod van truss van Prolyte. Voor de simpele constructies hebben wij de standaard X30V truss, moet het wat zwaarder beschikken wij over een ruime voorraad Heavy-Duty truss. Voor een compleet aanbod van lengtes, hoeken, baseplates en scharnierdelen bekijk onze verhuur prijslijst. Overige rigging materialen die wij verhuren zijn vooral afkomstig van diverse merken, bijvoorbeeld de Wind-up liften voor o.a. line- array van Fantek, Dubbele scaffklemmen van Prolyte, Takels van Eller. Kijk ook hier voor een volledig aanbod op onze verhuur prijslijst.

Podium

Stagedex

Stagedex

Ook voor uw podium kunt u terecht bij NGS-Rental. Wij verhuren podiumdelen van Prolyte met pootjes op verschillende hoogtes. Of u nu uw podium op 20, 40, 60, 80 of 100cm wilt, of zelfs met verstelbare poten of op een truss constructie. Trap, Railing, wielen voor een rolling riser, NGS-Rental heeft het allemaal in huis.

Video

Voor diverse toepassingen verhuurt NGS-Rental video apparatuur. Laptops, beamers met (electrische) rolschermen , LCD schermen op een Trusspoot, videoverdelers en schakel-apparatuur.

Onderhoud

Regelmatig wordt er aan onze materialen grondig onderhoud gepleegd, dit ter voorkomen van problemen tijdens belangrijke showmomenten, maar ook keuringen voor uw veiligheid.

Schoonmaken Pioneer DJ-Gear

Schoonmaken Pioneer DJ-Gear